Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 1500g418kcal34g43.5g3g33g
Kymppi kevyt piirakkataikina1200g2880kcal82.8g459.6g75.6g36g
Oltermanni, perinteinen540g1944kcal135g0g156.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)450g567kcal49.5g1.4g40.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)450g743kcal13.5g18g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g13103kcal629.6g1045g686.4g138g
Valittu annoskoko4140g6552kcal314.8g522.5g343.2g69g
Annoskoko puolitettuna2070g3276kcal157.4g261.3g171.6g34.5g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729