Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 167g47kcal3.8g4.8g0.3g3.7g
Kymppi kevyt piirakkataikina133g320kcal9.2g51.1g8.4g4g
Oltermanni, perinteinen60g216kcal15g0g17.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.2g4.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)50g83kcal1.5g2g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g1456kcal70g116.2g76.2g15.4g
Valittu annoskoko460g728kcal35g58.1g38.1g7.7g
Annoskoko puolitettuna230g364kcal17.5g29.1g19.1g3.9g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729