Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 1667g465kcal37.8g48.3g3.3g36.7g
Kymppi kevyt piirakkataikina1333g3200kcal92g510.7g84g40g
Oltermanni, perinteinen600g2160kcal150g0g174g0g
Kananmuna 50g(kpl)500g630kcal55g1.5g45g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)500g825kcal15g20g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9200g14559kcal699.6g1161g762.6g153.4g
Valittu annoskoko4600g7280kcal349.8g580.5g381.3g76.7g
Annoskoko puolitettuna2300g3640kcal174.9g290.3g190.7g38.4g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729