Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 2000g558kcal45.4g58g4g44g
Kymppi kevyt piirakkataikina1600g3840kcal110.4g612.8g100.8g48g
Oltermanni, perinteinen720g2592kcal180g0g208.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)600g756kcal66g1.8g54g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)600g990kcal18g24g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g17471kcal839.6g1393.2g915.2g184g
Valittu annoskoko5520g8736kcal419.8g696.6g457.6g92g
Annoskoko puolitettuna2760g4368kcal209.9g348.3g228.8g46g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729