Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 208g58kcal4.7g6g0.4g4.6g
Kymppi kevyt piirakkataikina167g400kcal11.5g63.8g10.5g5g
Oltermanni, perinteinen75g270kcal18.8g0g21.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)63g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)63g103kcal1.9g2.5g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g1820kcal87.6g145g95.4g19.2g
Valittu annoskoko575g910kcal43.8g72.5g47.7g9.6g
Annoskoko puolitettuna288g455kcal21.9g36.3g23.9g4.8g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729