Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 250g70kcal5.7g7.2g0.5g5.5g
Kymppi kevyt piirakkataikina200g480kcal13.8g76.6g12.6g6g
Oltermanni, perinteinen90g324kcal22.5g0g26.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)75g124kcal2.3g3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g2184kcal105.2g174g114.6g23g
Valittu annoskoko690g1092kcal52.6g87g57.3g11.5g
Annoskoko puolitettuna345g546kcal26.3g43.5g28.7g5.8g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729