Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 292g81kcal6.6g8.5g0.6g6.4g
Kymppi kevyt piirakkataikina233g560kcal16.1g89.4g14.7g7g
Oltermanni, perinteinen105g378kcal26.3g0g30.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)88g110kcal9.6g0.3g7.9g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)88g144kcal2.6g3.5g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g2548kcal122.4g203.4g133.6g26.8g
Valittu annoskoko805g1274kcal61.2g101.7g66.8g13.4g
Annoskoko puolitettuna403g637kcal30.6g50.9g33.4g6.7g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729