Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 333g93kcal7.6g9.7g0.7g7.3g
Kymppi kevyt piirakkataikina267g640kcal18.4g102.1g16.8g8g
Oltermanni, perinteinen120g432kcal30g0g34.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)100g165kcal3g4g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g2912kcal140g232.2g152.6g30.6g
Valittu annoskoko920g1456kcal70g116.1g76.3g15.3g
Annoskoko puolitettuna460g728kcal35g58.1g38.2g7.7g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729