Kaalikeitto
Pilko kaali n.3-4cm suikaleiksi ja huuhdo.
Laita isoon kattilaan ja lisää vettä niin, että kaalit peittyvät reilusti.
Kuumenna nopeasti kiehuvaksi ja hiljennä lämpöä.
Hauduta hiljalleen poreillen n. 2-2 1/2h Uuden sadon kaali kypsyy nopeammin.
Lisää liha, -ja kasvisliemikuutiot(3+3) Maustepippurin voit lisätä joko kokonaisina tässä vaiheessa, tai jauheena jauhelihan seassa.
Kuori ja pilko porkkanat kiekoiksi, lisää keittoon.
Jatka hauduttamista vielä tunti.
Paista jauheliha ja lisää kypsään jauhelihaan mausteet, soijakastike, sweet chilli sauce, ketsuppi sekä valkosipuli.
(Jauheliha tässä vaiheessa todella mausteinen ja tumma.) Lisää seos keittoon, hauduta vielä muutama minuutti.
Keitto paranee lämmitettäessä uudelleen.
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 680 grammaa
Renesmee