Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Täytettyä kalkkunanrintaa ja yrtti-ohrattoa (Kevennys)

Kalkkunanrinta

Laita uuni kuumenemaan 170 asteeseen.

Valuta hyvin sulanut pinaatti.

Valuta aurinkokuivattu tomaatti huolellisesti ja leikkaa sen jälkeen suikaleiksi.

Murskaa pähkinät morttelissa tai esimerkiksi kahden leivinpaperin välissä paistinpannua apuna käyttäen.

Voit myös käyttää tehosekoitinta.

Yhdistä pinaatti, tomaatit ja pähkinät massaksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Tee veitsellä tasku kalkkunafileeseen.

Täytä fileet lusikalla, mutta varo laittamasta liikaa, jottei täyte pursu paistaessa ulos.

Paista fileet nopeasti pannulla, jotta niihin tulee hieman väriä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Laita fileet uuniin ja kypsytä n. 12min.

Anna levätä hetki.

Tarjoile yrtti-ohraton sekä vihreän salaatin kanssa.

Yrtti-ohratto

Kuori ja pilko sipuli pieneksi kuutioksi.

Kuullota sipulia oliiviöljyssä miedolla lämmöllä hetki.

Lisää ohraryynit ja jatka kuullottamista.

Mikäli haluat käyttää viiniä, lisää valkoviini ja anna kiehahtaa samalla sekoittaen.

Lisää kanalientä aina desi kerrallaan ja anna kypsyä hiljalleen pienellä lämmöllä.

Lopuksi lisää kerma, sitruunan mehu ja pieneksi pilkotut yrtit.

Maista ja mausta suolalla sekä pippurilla.

Jos haluat käyttää juustoraastetta, lisää se lopuksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 571 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 340g1096kcal28.1g214.7g6.8g25.8g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Kanaliemi laimennettu 700g69kcal1.9g3g5.5g0.2g
Ruohosipuli 50g11kcal0.7g0.9g0.3g1.2g
Persilja 50g14kcal0.7g0.6g0.1g4g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)100g60kcal1g4.5g4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Valkoviini kuiva 100g69kcal0.3g0.6g0g0g
Pasta juusto raaste, mustaleima emmental (Valio), annos 5g100g400kcal29g0g31g1g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g150g21kcal2.9g0.6g0.8g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä150g272kcal4.1g18g21g0g
Kalkkunan rintafilee 400g494kcal102.5g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4570g5858kcal344g492.2g246.8g66.4g
Valittu annoskoko2285g2929kcal172g246.1g123.4g33.2g
Annoskoko puolitettuna1143g1465kcal86g123.1g61.7g16.6g
Arvot/100g100g128kcal7.5g10.8g5.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282846