Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1003g602kcal15g130.4g1g9g
Oliiviöljy 33g296kcal0g0g33.4g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g17g22kcal0.5g3.5g1g2.3g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8.4g14kcal0.7g2.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2140g1867kcal32.4g273.2g71g22.6g
Valittu annoskoko1070g934kcal16.2g136.6g35.5g11.3g
Annoskoko puolitettuna535g467kcal8.1g68.3g17.8g5.7g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454