Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g20g26kcal0.6g4.2g1.2g2.8g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g2234kcal38.8g326.8g85g27.2g
Valittu annoskoko1280g1117kcal19.4g163.4g42.5g13.6g
Annoskoko puolitettuna640g559kcal9.7g81.7g21.3g6.8g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454