Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1204g722kcal18.1g156.5g1.2g10.8g
Oliiviöljy 40g355kcal0g0g40.1g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g20g26kcal0.6g4.2g1.2g2.8g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2568g2241kcal39g327.8g85.2g27.2g
Valittu annoskoko1284g1121kcal19.5g163.9g42.6g13.6g
Annoskoko puolitettuna642g560kcal9.8g82g21.3g6.8g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454