Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1404g843kcal21.1g182.6g1.4g12.6g
Oliiviöljy 47g414kcal0g0g46.8g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g23g31kcal0.7g4.9g1.4g3.3g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal0.9g3.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2996g2614kcal45.4g382.4g99.4g31.8g
Valittu annoskoko1498g1307kcal22.7g191.2g49.7g15.9g
Annoskoko puolitettuna749g654kcal11.4g95.6g24.9g8g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454