Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2.5g3.3kcal0.1g0.5g0.2g0.4g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g279kcal5g40.8g10.8g3.6g
Valittu annoskoko160g140kcal2.5g20.4g5.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna80g70kcal1.3g10.2g2.7g0.9g
Arvot/100g100g87kcal1.6g12.7g3.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454