Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1605g963kcal24.1g208.7g1.6g14.4g
Oliiviöljy 54g473kcal0g0g53.5g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g27g35kcal0.8g5.6g1.6g3.7g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g13g23kcal1.1g4.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3424g2988kcal52g437.2g113.6g36.2g
Valittu annoskoko1712g1494kcal26g218.6g56.8g18.1g
Annoskoko puolitettuna856g747kcal13g109.3g28.4g9.1g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454