Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1806g1083kcal27.1g234.7g1.8g16.3g
Oliiviöljy 60g532kcal0g0g60.2g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g30g39kcal0.9g6.3g1.8g4.2g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g15g26kcal1.2g4.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3852g3361kcal58.4g491.6g127.8g41g
Valittu annoskoko1926g1681kcal29.2g245.8g63.9g20.5g
Annoskoko puolitettuna963g840kcal14.6g122.9g32g10.3g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454