Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g201g120kcal3g26.1g0.2g1.8g
Oliiviöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g3.3g4.4kcal0.1g0.7g0.2g0.5g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g373kcal6.4g54.6g14.2g4.6g
Valittu annoskoko214g187kcal3.2g27.3g7.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna107g93kcal1.6g13.7g3.6g1.2g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454