Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g5g6.6kcal0.2g1.1g0.3g0.7g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.3kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g559kcal9.8g81.8g21.2g6.8g
Valittu annoskoko320g279kcal4.9g40.9g10.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna160g140kcal2.5g20.5g5.3g1.7g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454