Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g351g211kcal5.3g45.6g0.4g3.2g
Oliiviöljy 12g104kcal0g0g11.7g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g5.9g7.7kcal0.2g1.2g0.4g0.8g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.9g5kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana749g654kcal11.4g95.4g25g8g
Valittu annoskoko375g327kcal5.7g47.7g12.5g4g
Annoskoko puolitettuna187g164kcal2.9g23.9g6.3g2g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.7g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454