Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g401g241kcal6g52.2g0.4g3.6g
Oliiviöljy 13g118kcal0g0g13.4g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g6.7g8.8kcal0.2g1.4g0.4g0.9g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.3g5.7kcal0.3g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana856g747kcal13g109.4g28.4g9g
Valittu annoskoko428g374kcal6.5g54.7g14.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna214g187kcal3.3g27.4g7.1g2.3g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454