Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g451g271kcal6.8g58.7g0.5g4.1g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g7.5g10kcal0.2g1.6g0.5g1.1g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.8g6.4kcal0.3g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g840kcal14.6g123g32g10.4g
Valittu annoskoko482g420kcal7.3g61.5g16g5.2g
Annoskoko puolitettuna241g210kcal3.7g30.8g8g2.6g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454