Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g502g301kcal7.5g65.2g0.5g4.5g
Oliiviöljy 17g148kcal0g0g16.7g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g8.4g11kcal0.3g1.8g0.5g1.2g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.2g7.1kcal0.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1070g934kcal16.2g136.6g35.4g11.4g
Valittu annoskoko535g467kcal8.1g68.3g17.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna268g233kcal4.1g34.2g8.9g2.9g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454