Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g602g361kcal9g78.2g0.6g5.4g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20.1g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g10g13kcal0.3g2.1g0.6g1.4g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.5kcal0.4g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1284g1120kcal19.4g163.8g42.6g13.6g
Valittu annoskoko642g560kcal9.7g81.9g21.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna321g280kcal4.9g41g10.7g3.4g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454