Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g702g421kcal10.5g91.3g0.7g6.3g
Oliiviöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g12g15kcal0.4g2.5g0.7g1.6g
Suola, annos 3g5.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.9g10kcal0.5g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1498g1307kcal22.8g191.4g49.6g15.8g
Valittu annoskoko749g654kcal11.4g95.7g24.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna375g327kcal5.7g47.9g12.4g4g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454