Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g803g482kcal12g104.3g0.8g7.2g
Oliiviöljy 27g237kcal0g0g26.8g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g13g18kcal0.4g2.8g0.8g1.9g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.7g11kcal0.5g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1712g1494kcal25.8g218.4g56.8g18.2g
Valittu annoskoko856g747kcal12.9g109.2g28.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna428g374kcal6.5g54.6g14.2g4.6g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454