Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g903g542kcal13.5g117.4g0.9g8.1g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30.1g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g15g20kcal0.5g3.2g0.9g2.1g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7.5g13kcal0.6g2.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1926g1681kcal29.2g246g64g20.4g
Valittu annoskoko963g840kcal14.6g123g32g10.2g
Annoskoko puolitettuna482g420kcal7.3g61.5g16g5.1g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454