Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%400g680kcal80g0g40g0g
Juusto, Valio arkijuusto160g528kcal43.2g0g38.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 830g150kcal4.6g20.8g3.3g5.8g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g110g308kcal20.9g0g24.2g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3620g4119kcal307g64.6g283g18.4g
Valittu annoskoko1810g2059kcal153.5g32.3g141.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna905g1030kcal76.8g16.2g70.8g4.6g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712