Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g400g136kcal0.8g28.4g1.2g7.2g
Vehnänalkiopasta plus (torino)300g1080kcal51g201g6.6g10.2g
Maissi (makea), Rainbow300g240kcal6.3g39g3g11.1g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen260g208kcal1g52g0.3g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss300g159kcal17.1g15.9g1.5g9.3g
Kurkku, tuore200g20kcal1.2g3.4g0.2g1.4g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)140g154kcal35g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g100g180kcal1.2g16g12g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g4354kcal227.2g711.4g49.6g79.8g
Valittu annoskoko2000g2177kcal113.6g355.7g24.8g39.9g
Annoskoko puolitettuna1000g1089kcal56.8g177.9g12.4g20g
Arvot/100g100g109kcal5.7g17.8g1.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=28376