Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika keskiarvo 40g11kcal0.4g1.7g0.2g0.8g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)62g76kcal1.4g17g0.2g0.5g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )46g65kcal6g3g3.2g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)38g61kcal9.4g0.3g2.5g0g
Juustodippi, Pirkka 300g25g33kcal0.8g0.4g3.1g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka13g49kcal3g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g597kcal42.4g46.2g26.4g3g
Valittu annoskoko236g298kcal21.2g23.1g13.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna118g149kcal10.6g11.6g6.6g0.8g
Arvot/100g100g126kcal9g9.8g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887