Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paprika keskiarvo 80g23kcal0.8g3.4g0.3g1.5g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)125g152kcal2.7g34g0.4g1g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )92g129kcal12g6g6.5g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)75g123kcal18.7g0.7g4.9g0g
Juustodippi, Pirkka 300g50g65kcal1.5g0.8g6.1g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka25g97kcal6g0.2g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana944g1193kcal84g92.6g52.4g5.8g
Valittu annoskoko472g596kcal42g46.3g26.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna236g298kcal21g23.2g13.1g1.5g
Arvot/100g100g126kcal8.9g9.8g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887