Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 525g95kcal2.9g13.1g2.1g3.7g
Herkkusieni 188g30kcal3.9g0.6g0.6g2.8g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]75g253kcal9g0g27.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl300g1020kcal6g9g105g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2346g3037kcal64.6g46.8g287.8g13.2g
Valittu annoskoko1173g1519kcal32.3g23.4g143.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna587g759kcal16.2g11.7g72g3.3g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284412