Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 875g158kcal4.9g21.9g3.5g6.1g
Herkkusieni 313g50kcal6.6g0.9g1g4.7g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]125g422kcal15g0g46.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl500g1700kcal10g15g175g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3910g5062kcal108.2g78g479.6g21.8g
Valittu annoskoko1955g2531kcal54.1g39g239.8g10.9g
Annoskoko puolitettuna978g1265kcal27.1g19.5g119.9g5.5g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284412