Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1225g221kcal6.9g30.6g4.9g8.6g
Herkkusieni 438g70kcal9.2g1.3g1.4g6.6g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]175g591kcal21g0g64.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl700g2380kcal14g21g245g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5474g7086kcal151.6g109.2g671.4g30.6g
Valittu annoskoko2737g3543kcal75.8g54.6g335.7g15.3g
Annoskoko puolitettuna1369g1772kcal37.9g27.3g167.9g7.7g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284412