Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1575g284kcal8.8g39.4g6.3g11g
Herkkusieni 563g90kcal11.8g1.7g1.9g8.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]225g759kcal27g0g83.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl900g3060kcal18g27g315g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7038g9111kcal194.4g140.6g863.8g39.2g
Valittu annoskoko3519g4556kcal97.2g70.3g431.9g19.6g
Annoskoko puolitettuna1760g2278kcal48.6g35.2g216g9.8g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284412