Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Herkkusieni 63g10kcal1.3g0.2g0.2g0.9g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]25g84kcal3g0g9.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana782g1012kcal21.6g15.8g95.8g4.2g
Valittu annoskoko391g506kcal10.8g7.9g47.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna196g253kcal5.4g4g24g1.1g
Arvot/100g100g129kcal2.8g2g12.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284412