Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.7g1.4g2.4g
Herkkusieni 125g20kcal2.6g0.4g0.4g1.9g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]50g169kcal6g0g18.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1564g2025kcal43.4g31.2g191.8g8.6g
Valittu annoskoko782g1012kcal21.7g15.6g95.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna391g506kcal10.9g7.8g48g2.2g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284412