Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g350g1222kcal40.9g253.8g4.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g500g175kcal5g32.5g2.5g0g
Herkkusieni 100g16kcal2.1g0.3g0.3g1.5g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g150g21kcal2.9g0.6g0.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 100g173kcal7.6g2.3g15g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 100g227kcal14g1.7g18g0g
Pesto (Pirkka)15g87kcal0.6g0.6g9.2g0.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa200g600kcal46g0g46g0g
Broilerifileesuikale (Atria)300g330kcal69g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3630g5702kcal376.2g583.6g206g4.4g
Valittu annoskoko1815g2851kcal188.1g291.8g103g2.2g
Annoskoko puolitettuna908g1426kcal94.1g145.9g51.5g1.1g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527