Feta-pinaatti-pastavuoka
Noin 350 g pennepastaa
5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni
Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa
Keitä pasta.
Valmista pastan kypsyessä kastike.
Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.
Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.
Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.
Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.
Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.
Ripottele pinnalle juusto.
Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.
Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa
Rannekoru