Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl275g358kcal36g0.8g22.8g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Omenasose, omatekoinen500g650kcal0g150g0g7.5g
Kuohukerma,valio,2dl500g1700kcal10g15g175g0g
Maitorahka, milbona (500g)500g340kcal61g19.5g1g0g
Sokeri 80g325kcal0g79.9g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 600g410kcal4.9g91.2g0.6g4.8g
Vadelma 250g103kcal2.5g10.2g2g9.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka3g12kcal0g3g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g20g41kcal0g5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini12g42kcal10.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6100g10267kcal276.8g1278.4g406g52.6g
Valittu annoskoko3050g5134kcal138.4g639.2g203g26.3g
Annoskoko puolitettuna1525g2567kcal69.2g319.6g101.5g13.2g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285021