Charlotta
Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".
Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.
Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.
Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.
Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.
Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.
Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.
Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.
Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.
Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.
Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.
Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa
Mannas