Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu177g223kcal19.5g0.5g15.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl120g408kcal2.4g3.6g42g0g
Kaurahiutale 60g225kcal8.7g34.2g4.4g6g
Atria kevyt jauheliha1050g1785kcal199.5g0g105g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g150g495kcal24g8.2g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3114g6271kcal508.2g93g415.6g12g
Valittu annoskoko1557g3136kcal254.1g46.5g207.8g6g
Annoskoko puolitettuna779g1568kcal127.1g23.3g103.9g3g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285203