Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g45kcal0.3g0.4g4.7g0g
Kaurahiutale 6.7g25kcal1g3.8g0.5g0.7g
Atria kevyt jauheliha117g198kcal22.2g0g11.7g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g17g55kcal2.7g0.9g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g697kcal56.8g10.4g46.4g1.4g
Valittu annoskoko173g348kcal28.4g5.2g23.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna87g174kcal14.2g2.6g11.6g0.4g
Arvot/100g100g201kcal16.4g3g13.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285203