Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu236g297kcal26g0.7g21.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl160g544kcal3.2g4.8g56g0g
Kaurahiutale 80g299kcal11.6g45.6g5.8g8g
Atria kevyt jauheliha1400g2380kcal266g0g140g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g200g660kcal32g11g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4152g8362kcal677.6g124.2g554g16g
Valittu annoskoko2076g4181kcal338.8g62.1g277g8g
Annoskoko puolitettuna1038g2090kcal169.4g31.1g138.5g4g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285203