Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu39g50kcal4.3g0.1g3.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl27g91kcal0.5g0.8g9.3g0g
Kaurahiutale 13g50kcal1.9g7.6g1g1.3g
Atria kevyt jauheliha233g397kcal44.3g0g23.3g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g33g110kcal5.3g1.8g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana692g1394kcal112.6g20.6g92.2g2.6g
Valittu annoskoko346g697kcal56.3g10.3g46.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna173g349kcal28.2g5.2g23.1g0.7g
Arvot/100g100g202kcal16.3g3g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285203