Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu59g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl40g136kcal0.8g1.2g14g0g
Kaurahiutale 20g75kcal2.9g11.4g1.5g2g
Atria kevyt jauheliha350g595kcal66.5g0g35g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g50g165kcal8g2.7g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1038g2090kcal169.4g31g138.6g4g
Valittu annoskoko519g1045kcal84.7g15.5g69.3g2g
Annoskoko puolitettuna260g523kcal42.4g7.8g34.7g1g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285203