Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu79g99kcal8.7g0.2g7.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl53g181kcal1.1g1.6g18.7g0g
Kaurahiutale 27g100kcal3.9g15.2g1.9g2.7g
Atria kevyt jauheliha467g793kcal88.7g0g46.7g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g67g220kcal10.7g3.7g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1384g2787kcal226.2g41.4g184.8g5.4g
Valittu annoskoko692g1394kcal113.1g20.7g92.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna346g697kcal56.6g10.4g46.2g1.4g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285203