Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 660g252kcal1.8g46.5g0.6g22.6g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g70g378kcal0.3g0.4g42g0g
Maito, Kevyt45g21kcal1.4g2.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2328g3403kcal75.2g462.8g123.6g54.4g
Valittu annoskoko1164g1702kcal37.6g231.4g61.8g27.2g
Annoskoko puolitettuna582g851kcal18.8g115.7g30.9g13.6g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219