Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g613g214kcal15.3g21.4g0g15.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g175g490kcal33.2g0.1g38.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 158g120kcal3g24.4g0.3g1.6g
Kanttarelli, tuore, annos 100g88g21kcal1.6g2.6g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2065g1691kcal106.2g97g78.4g37.2g
Valittu annoskoko1033g845kcal53.1g48.5g39.2g18.6g
Annoskoko puolitettuna516g423kcal26.6g24.3g19.6g9.3g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493