Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g88g31kcal2.2g3.1g0g2.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g25g70kcal4.7g0g5.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 23g17kcal0.4g3.5g0g0.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g13g3kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g241kcal15g14g11.2g5.2g
Valittu annoskoko148g121kcal7.5g7g5.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna74g60kcal3.8g3.5g2.8g1.3g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493