Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g875g306kcal21.9g30.6g0g21.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g250g700kcal47.5g0.1g55g0g
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.9g0.5g2.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g125g30kcal2.3g3.8g0.6g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2950g2415kcal151.8g138.8g112.2g53.2g
Valittu annoskoko1475g1208kcal75.9g69.4g56.1g26.6g
Annoskoko puolitettuna738g604kcal38g34.7g28.1g13.3g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493