Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g1050g368kcal26.2g36.7g0g26.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g300g840kcal57g0.1g66g0g
Peruna, vanha, kuorittu 270g206kcal5.1g41.9g0.5g2.7g
Kanttarelli, tuore, annos 100g150g36kcal2.7g4.5g0.8g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3540g2898kcal182g166.4g134.6g63.6g
Valittu annoskoko1770g1449kcal91g83.2g67.3g31.8g
Annoskoko puolitettuna885g725kcal45.5g41.6g33.7g15.9g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493